Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陸小仙
Luk Siu-Sin  ♀
Aliases:  藍茵,  小瑤仙




 
Filmography (1934-1952)
 
  演員 (37 films)
    夕陽 (1934)    
    一夜風流 (1935)    
    亞蘭賣豬 (1935)    
    回首當年 (1935)    
    神秘之夜 (1937)    
    銀月金星 (1937)    
    胡不歸 (1940) ... 可卿
    大地回泰 (1940) ... 梁二嫂
    華僑之光 (1940)    
    孤島情俠 (1941)    
    烽火故鄉 (1941) ... 銀嬌
    春色滿園 (1941)    
    花好月圓 (1941)    
    傾國佳人 (1946)    
    胡不歸(下卷) (1947)    
    情賊白菊花 (1947) ... 甄嫦娥
    誰是真兇 (1947)    
    香草美人 (1947) ... 文小花
    飛天女俠 (1948) ... 阿芬
    終須有日龍穿鳳 (1948) ... 利露絲
    血染霓裳 (1948)    
    三劍俠 (1948)    
    沙場諜影 (1948) ... 麗麗
    接財神 (1948) ... 蕭太
    龍兄虎弟 (1949) ... 陳玉仙
    忍棄枕邊人 (1949) ... 玉芳
    寶玉奇緣 (1949) ... 護士
    人海萬花筒 (1950)    
    罪惡鎖鍊(上集) (1950) ... 陳麗
    經紀拉與飛天南 (1950) ... 拉嫂
    年晚錢 (1950)    
    妒潮 (1950) ... 吳蝶影
    擺錯迷魂陣 (1950) ... 拉嫂
    罪惡鎖鍊(下集) (1950) ... 陳麗
    經紀拉 (1950)    
    銀海春光 (1951) ... -
    洛陽橋 (1952)