Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
周錦榮
Chow Gam-Wing
 
Filmography (1989-2007)
 
  錄音 (19 films)
    求愛夜驚魂 (1989)    
    義膽群英 (1989)    
    省港雙龍 (1989)    
    倩女幽魂III 道道道 (1991)    
    黃飛鴻'92之龍行天下 (1992)    
    黃飛鴻之二男兒當自強 (1992)    
    笑傲江湖II東方不敗 (1992)    
    方世玉續集 (1993)    
    太極張三豐 (1993)    
    東方不敗─風雲再起 (1993)    
    黃飛鴻之四王者之風 (1993)    
    梁祝 (1994)    
    花月佳期 (1995)    
    刀 (1995)    
    燃情男狙擊 (1995)    
    旺角渣Fit人 (1996)    
    我愛廚房 (1997)    
    陰陽路之凶周刊 (1999)    
    A貨B貨 (2007)    
  配樂 (14 films)
    倩女幽魂III 道道道 (1991)    
    黃飛鴻 (1991)    
    黃飛鴻之二男兒當自強 (1992)    
    新龍門客棧 (1992)    
    妖獸都市 (1992)    
    溶屍奇案 (1993)    
    少年黃飛鴻之鐵馬騮 (1993)    
    人肉天婦羅 (1993)    
    囍氣逼人 (1997)    
    對不起,隊 妳 (1998)    
    女男爵 (2000)    
    功夫食神 (2002)    
    搏擊賭庄 (2002)    
    真兇 (2003)    
  混音 (19 films)
    省港雙龍 (1989)    
    賭聖 (1990)    
    皇家女將 (1990)    
    賭霸 (1991)    
    黃飛鴻 (1991)    
    笑傲江湖II東方不敗 (1992)    
    妖獸都市 (1992)    
    方世玉續集 (1993)    
    太極張三豐 (1993)    
    東方不敗─風雲再起 (1993)    
    青蛇 (1993)    
    黃飛鴻之三獅王爭霸 (1993)    
    黃飛鴻之四王者之風 (1993)    
    少年黃飛鴻之鐵馬騮 (1993)    
    方世玉 (1993)    
    梁祝 (1994)    
    火燒紅蓮寺 (1994)    
    特警急先鋒 (1995)    
    刀 (1995)