Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
韋辛
Wei Hsin

 
Filmography (1976-1994)
 
  編劇 (27 films)
    保鑣 (1976)    
    達摩密宗血神飄 (1976)    
    日月童子 (1976)    
    血玉 (1977)    
    快刀亂麻斬 (1977)    
    紅衣冷血金面人 (1977)    
    戚繼光 (1978)    
    鬼馬大俠 (1978)    
    佛法無邊 (1978)    
    錦衣衛 (1979)    
    棍王 (1979)    
    廣東鐵橋三 (1979)    
    神腿 (1979)    
    南王北丐 (1979)    
    女少林寺 (1979)    
    醉八仙拳 (1980)    
    醉步迷猴 (1980)    
    小魚吃大魚 (1980)    
    新火燒紅蓮寺 (1982)    
    紅粉游俠 (1982)    
    大小濟公 (1982)    
    賭王千王群英會 (1982)    
    迷你特攻隊 (1983)    
    女忍者 (1983)    
    新碧血劍 (1993)    
    野店 (1994)    
    特警神龍 (1994)