Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
周華健
Emil Chow Wah-Kin  ♂





 
Filmography (1987-2011)
 
  演員 (19 films)
    黃色故事 (1987) ... 童子奇
    桂花巷 (1988) ... 辛瑞雨
    春秋茶室 (1990)    
    超級計劃 (1993) ... 李光明
    等愛的女人 (1994) ... 周志輝 - Alex
    叛逆情緣 (1995) ... 包永祥
    紅番區 (1995)    
    我要活下去 (1995)    
    橫紋刀劈扭紋柴 (1995) ... 江志華
    金枝玉葉2 (1996) ... 周華健
    奪舍 (1997)    
    一個好人 (1997) ... 雪糕車司機
    愛情麻辣燙 (1997)    
    97家有囍事 (1997) ... 郎夢
    玻璃樽 (1999) ... 盧乃華
    紫雨風暴 (1999) ... 馬立
    頭號人物 (2001)    
    跑吧孩子 (2003) ... 警察
    阿爸 (2011) ... 周華健