Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
郭偉鐘
Philip Kwok Wai-Chung  ♂
Aliases:  郭偉鍾
 
Filmography (1989-2001)
 
  故事 (1 film)
    男兒當入樽 (1994)    
  導演 (2 films)
    屍家保鑣 (1999)    
    鬼咁過癮 (1999)    
  演員 (1 film)
    旺角風雲 (1996)    
  編劇 (26 films)
    笑笑秀 (1989)    
    玄女幽魂 (1990)    
    何日金再來 (1992)    
    芝士火腿 (1993)    
    富貴狂花 (1993)    
    男兒當入樽 (1994)    
    夜半一點鐘 (1995)    
    霹靂火 (1995)    
    冇面俾 (1995)    
    富貴人間 (1995)    
    燃情男狙擊 (1995)    
    旺角風雲 (1996)    
    生日多戀事 (1997)    
    誤人子弟 (1997)    
    黃飛鴻之西域雄獅 (1997)    
    忽然丈夫 (1997)    
    迴轉壽屍 (1997)    
    過山車 (1998)    
    薄餅速遞 (1999)    
    好兄吾兄 (1999)    
    死蠢 (1999)    
    屍家保鑣 (1999)    
    鬼咁過癮 (1999)    
    裳在我心間 (2000)    
    賤男人週記 (2000)    
    疊影殺機 (2001)