Lianhua Film Company
聯華影業公司

Alias: United Photoplay Service
 
Filmography
 
Production Company
  自由魂 (1931)
  恆娘 (1931)
  戀愛與義務 (1931)
  鐵骨蘭心 (1931)
  火山情血 (1932)
  古寺鵑聲 (1932)
  人道 (1932)
  三個摩登女性 (1932)
  夜半槍聲 (1932)
  奮鬥 (1932)
  粉紅色的夢 (1932)
  續故都春夢 (1932)
  海上閻王 (1932)
  母性之光 (1933)
  如此英雄 (1933)
  暗室明珠 (1933)
  天明 (1933)
  除夕 (1933)
  小玩意 (1933)
  鐵鳥 (1934)
  難兄 (1934)
  酒色財氣 (1934)
  再會吧,上海 (1934)
  歸來 (1934)
  青春 (1934)
  暴雨梨花 (1934)
  大路 (1934)
  浪花村 (1934)
  破浪 (1934)
  香雪海 (1934)
  良宵 (1934)
  體育皇后 (1934)
  神女 (1934)
  天倫 (1935)
  寒江落雁 (1935)
  小天使 (1935)
  無愁君子 (1935)
  國風 (1935)
  四姊妹 (1935)
  蛇蠍美人 (1935)
  秋扇明燈 (1935)
  孤城烈女 (1936)
  浪淘沙 (1936)
  到自然去 (1936)
  狼山喋血記 (1936)
  迷途的羔羊 (1936)
  鍍金的城 (1937)
  慈母曲 (1937)
  前台與後台 (1937)
  如此繁華 (1937)
  自由天地 (1937)
  人海遺珠 (1937)
  聯華交響曲 (1937)
  一江春水向東流(上)-八年離亂 (1947)
  雪嶺劍女 (1970)
  退票新娘 (1971)
 
Filming Company
  南國之春 (1932)
  天明 (1933)