Motion Picture & General Investment Co. Ltd.
國際電影懋業有限公司

 
Filmography
 
Production Company
  香港東京蜜月旅行 (1957)
  金蓮花 (1957)
  黛綠年華 (1957)
  情場如戰場 (1957)
  四千金 (1957)
  魂歸離恨天 (1957)
  璇宮艷史(上集) (1957)
  曼波女郎 (1957)
  兩傻大鬧攝影場 (1957)
  天作之合 (1957)
  半世老婆奴 (1957)
  琵琶怨 (1957)
  無頭案 (1957)
  殺妻案 (1958)
  璇宮艷史(續集) (1958)
  歷盡滄桑一美人 (1958)
  提防小手 (1958)
  風流冤家 (1958)
  紅娃 (1958)
  小情人 (1958)
  人財兩得 (1958)
  廣告女郎 (1958)
  美人春夢 (1958)
  黑俠擒兇 (1958)
  月宮寶盒 (1958)
  天長地久 (1959)
  青春兒女 (1959)
  家有喜事 (1959)
  空中小姐 (1959)
  二八佳人 (1959)
  我們的子女 (1959)
  蘭閨風雲 (1959)
  兩傻大鬧太空 (1959)
  桃花運 (1959)
  童軍教練 (1959)
  香車美人 (1959)
  龍翔鳳舞 (1959)
  懸崖 (1959)
  姊妹花 (1959)
  玉女私情 (1959)
  雲裳艷后 (1959)
  雨過天青 (1959)
  三星伴明 (1959)
  逃亡48小時 (1959)
  喋血販馬場 (1960)
  長腿姐姐 (1960)
  野玫瑰之戀 (1960)
  桃花淚 (1960)
  情深似海 (1960)
  睡美人 (1960)
  春潮 (1960)
  女俠文婷玉 (1960)
  同床異夢 (1960)
  人秘書艷史 (1960)
  翠樓春曉 (1960)
  辮子姑娘 (1960)
  心心相印 (1960)
  三鳳求凰 (1960)
  玉樓三鳳 (1960)
  苦心蓮(上集) (1960)
  母與女 (1960)
  六月新娘 (1960)
  紅男綠女 (1960)
  鐵臂金剛 (1960)
  古屋疑雲 (1960)
  殺機重重 (1960)
  喜相逢 (1960)
  快樂天使 (1960)
  七喜臨門 (1960)
  溫柔卿 (1960)
  天倫淚 (1960)
  苦心蓮(下集) (1960)
  遊戲人間 (1961)
  殺人王大戢扭計深 (1961)
  星星、月亮、太陽(上) (1961)
  賊美人 (1961)
  紅頻青燈未了情 (1961)
  無語問蒼天 (1961)
  香港之夜 (1961)
  體育皇后 (1961)
  星星、月亮、太陽(下) (1961)
  愛的教育 (1961)
  南北和 (1961)
  女婷玉火海殲仇 (1961)
  太太緝私團 (1961)
  夜夜杜鵑啼 (1961)
  一段情 (1962)
  野花戀 (1962)
  雙劍盟(大結局) (1962)
  火中蓮 (1962)
  好事成雙 (1962)
  有口難言 (1962)
  南北一家親 (1962)
  萍水奇緣 (1962)
  花好月圓 (1962)
  傻偵探 (1962)
  雙劍盟(上集) (1962)
  桃李爭春 (1962)
  福慧雙修 (1962)
  珍珠淚 (1962)
  早生貴子 (1962)
  小兒女 (1963)
  金箭盟 (1963)
  人之初 (1963)
  香港之星 (1963)
  荷花 (1963)
  諜海四壯士 (1963)
  鶯歌燕舞 (1963)
  錦秀年華 (1963)
  苦命鴛鴦 (1963)
  教我如何不想他 (1963)
  香港、東京、夏威夷 (1963)
  三紳士艷遇 (1963)
  一家之主 (1964)
  深宮怨 (1964)
  啼笑姻緣(上集) (1964)
  都市狂想曲 (1964)
  西太后與珍妃 (1964)
  鶯鳳和鳴 (1964)
  生死關頭 (1964)
  啼笑姻緣(下集) (1964)
  南北喜相逢 (1964)
  寶蓮燈 (1964)
  一曲難忘 (1964)
  最長的一夜 (1965)
  聊齋誌異 (1965)
  三朵玫瑰花 (1965)
  珠聯璧合 (1965)
  金玉奴 (1965)
  香港白薔薇 (1967)
  鎗神傳說 (2001)
 
Distributor
  猿女孟麗絲 (1961)