Cathay Studio
國泰

Alias: Cathay Organisation H. K. Ltd.
Alias: 國泰機構(香港)有限公司
Alias: 國泰機構(香港)(1965)有限公司
 
Filmography
 
Production Company
  愛情愛情 (1948)
  風雨牛車水 (1956)
  菊子姑娘 (1956)
  娘惹與峇峇 (1956)
  歡樂年年 (1956)
  亡魂谷 (1957)
  風雨歸舟 (1959)
  野姑娘 (1960)
  孟麗君 (1963)
  舊愛新歡 (1964)
  梁山伯與祝英台 (1964)
  秦香蓮 (1964)
  女人!女人! (1964)
  自作多情 (1966)
  落馬湖 (1966)
  空谷蘭 (1966)
  草莽喋血記 (1966)
  嫦娥奔月 (1966)
  亂世兒女 (1966)
  七重天 (1966)
  扇中人 (1967)
  諜海蛟龍 (1967)
  青春夢 (1967)
  原野游龍 (1967)
  曼谷之夜 (1967)
  蘇小妹 (1967)
  麒麟送子 (1967)
  聊齋誌異續集 (1967)
  第一劍 (1967)
  英雄膽 (1967)
  游龍戲鳳 (1968)
  蒙妮妲日記 (1968)
  水上人家 (1968)
  紅梅閣 (1968)
  笑面俠 (1968)
  血酒紅玫瑰 (1968)
  春暖人間 (1968)
  夏日初戀 (1968)
  波斯貓 (1968)
  月夜琴挑 (1968)
  雁翎刀 (1968)
  逃 (1968)
  玉龍吟 (1968)
  青春的旋律 (1968)
  太太萬歲 (1968)
  千手佛 (1968)
  描金鳳 (1968)
  七大盜 (1968)
  大丐俠 (1968)
  決鬥惡虎嶺 (1968)
  試情記 (1969)
  蓮花寨 (1969)
  神經刀 (1969)
  狼與狼 (1969)
  藍色的夢 (1969)
  嘉嘉 (1969)
  黑豹 (1969)
  龍吟虎嘯 (1969)
  乘龍快婿 (1969)
  一劍情深 (1969)
  虎山行 (1969)
  亡命八傑 (1969)
  鐵骨傳 (1969)
  四武士 (1969)
  盜璽 (1969)
  楓林渡 (1969)
  聊齋誌異三集 (1969)
  孫悟空大鬧香港 (1969)
  鬼皮 (1970)
  翠寒谷 (1970)
  恭喜發財 (1970)
  神龍奇俠 (1970)
  洪福齊天 (1970)
  家有賢妻 (1970)
  異鄉客 (1970)
  我愛莎莎 (1970)
  火鳥第一號 (1970)
  大賊王 (1970)
  殺戒 (1970)
  千面賊美人 (1970)
  大劍士 (1970)
  路客與刀客 (1970)
  玉樓春夢 (1970)
  壯士血 (1970)
  神槍手 (1970)
  龍沐香 (1970)
  錄音機情殺案 (1970)
  小蘋果 (1970)
  雪路血路 (1970)
  屠龍 (1970)
  觀音客棧 (1970)
  鷹爪手 (1970)
  劍魂 (1971)
  孫悟空再鬧香港 (1971)
  浪子之歌 (1971)
  霸行三千里 (1971)
  蛇王與閻王 (1972)
  今天不上課 (1972)