Evergreen Motion Picture Company
永茂電影企業公司

Alias: Yongmao Film Company
 
Filmography
 
Production Company
  紅顏未老恩先斷 (1948)
  俠義鋤奸 (1949)
  可憐閨裡月 (1949)
  雙喜臨門 (1949)
  到處惹相思 (1949)
  夜破藏香洞 (1949)
  怪錯有情郎 (1951)
  美人恩 (1951)
  人約黃昏後 (1951)
  新姑嫂劫 (1952)
  光緒皇傳 (1952)
  風塵俠犬 (1953)
  養子當知父母恩 (1953)
  一年一度燕歸來 (1953)
  梨花一枝春帶雨 (1954)
  大觀園 (1954)
  失足恨 (1954)
  飄零女 (1954)
  真金不怕紅爐火 (1955)
  一片冰心 (1955)
  家教 (1955)
  任劍輝舞台奮鬥史 (1955)
  人面桃花相映紅 (1956)
  黑夜奇冤 (1956)
  黑心鬼 (1956)
  一片飛花 (1956)
  妃海花 (1957)
  龍王公主 (1957)
  琴姑(下集大結局) (1959)
  琴姑(上集) (1959)
 
Filming Company
  艷女情顛假玉郎 (1953)
 
Distributor
  乞兒皇帝 (1949)
  垃圾天堂 (1949)
  珠聯璧合 (1949)
  鴛鴦劫 (1950)
  虎穴雙珠 (1950)
  薄命女兒香 (1950)
  義犬報恩 (1953)
  有心唔怕遲 (1953)