Overseas Chinese Films
華僑影業公司

Alias: Wa Kiu Film Company
Alias: 華僑電影企業公司
 
Filmography
 
Production Company
  雙飛蝴蝶夢 (1948)
  玉樓情劫 (1948)
  情憎 (1950)
  歌唱新美人計 (不愛江山愛美人) (1952)
  奇俠黑旋風 (1952)
  綠林紅粉 (1952)
  女俠一丈紅 (1952)
  黃飛鴻沙面伏神犬 (1956)
  哪宅大鬧天宮 (1957)
  黃飛鴻喋血馬鞍山 (1957)
  小婦人 (1957)
  啼笑姻緣 (1957)
  雷雨 (1957)
  柳毅傳書 (1958)
  第七號司機 (1958)
  蓬門碧玉 (1958)
  天官賜福 (1958)
  濟公燒琵琶精 (1958)
  大冬瓜 (1958)
  血洒情花 (1959)
  金山大少 (1959)
  廣告美人 (1959)
  好冤家 (1959)
  白娘娘借屍還魂 (1959)
  金枝玉葉 (1959)
  十兄弟 (1959)
  小花貓 (1959)
  血淚人生 (1960)
  哪吒蛇山救母 (1960)
  十兄弟怒海除魔 (1960)
  慈母心 (1960)
  十三號兇殺案 (1960)
  金粉世家(下集) (1961)
  落霞孤鶩 (1961)
  金粉世家(上集) (1961)
  似水流年 (1962)
  夜深沉 (1962)
  滿江紅 (1962)
  金玉滿堂 (1963)
  秦淮世家 (1963)
  頭獎馬票 (1964)
  鬼兇手 (1964)
  午夜招魂 (1964)
  飄零雁 (1965)
  小姐、先生、師奶 (1967)
 
Distributor
  捉姦記 (1957)
  駙馬艷史 (1958)