Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
Beijing Film Studio of China Film Group Corporation
中國電影集團公司北京電影製片廠

 
Filmography
 
Production Company
  藍色愛情 (2000)
  誰來傾聽 (2001)
  100個…… (2001)
  周恩來萬隆之行 (2002)
  生活秀 (2002)
  看車人的七月 (2004)
  追擊8月15 (2004)
  愛•作戰 (2004)
  決戰梟雄 (2004)
  功夫 (2004)
  花好月圓 (2004)
  花腰新娘 (2005)
  老婆萬歲 (2005)
  我們倆 (2005)
  霍元甲 (2006)
  左麟右李之我愛醫家人 (2006)
  理發師 (2006)
  定軍山 (2006)
  愛情左燈右行 (2008)
  志願者 (2008)
  三國志見龍卸甲 (2008)
  夜店 (2009)
  瘋狂的賽車 (2009)
  跳出去 (2009)
  功夫俠 (2013)