United Filmmakers Organisation (UFO)
電影人製作有限公司

Alias: UFO Limited
 
Filmography
 
Production Company
  亞飛與亞基 (1992)
  風塵三俠 (1993)
  新難兄難弟 (1993)
  播種情人 (1994)
  等著你回來 (1994)
  晚9朝5 (1994)
  記得香蕉成熟時II初戀情人 (1994)
  金枝玉葉 (1994)
  救世神棍 (1995)
  流氓醫生 (1995)
  仙樂飄飄 (1995)
  歡樂時光 (1995)
  四個32A和一個香蕉少年 (1996)
  金枝玉葉2 (1996)
  麻麻帆帆 (1996)
  半支煙 (1999)
  神偷次世代 (2000)
  大丈夫 (2003)
  後備甜心 (2005)
  江山美人 (2008)
  七十二家房客 (2010)
  我愛香港 (2011)
  青龍複仇 (2014)
 
Filming Company
  搶錢夫妻 (1993)
  風塵三俠 (1993)
  甜蜜蜜 (1996)
  天涯海角 (1996)
  自梳 (1997)
  完全結婚手冊 (1997)
  記得…香蕉成熟時3為妳鍾情 (1997)
  玻璃之城 (1998)
  小親親 (2000)
 
Distributor
  流氓醫生 (1995)