Xi'an Film Studio
西安電影製片廠

Alias: Xi'an Dianying Zhipianghang
 
Filmography
 
Production Company
  昆侖鐵騎 (1960)
  七天七夜 (1962)
  生活的顫音 (1979)
  乳燕飛 (1979)
  叛國者 (1980)
  愛情與遺産 (1980)
  忠烈千秋 (1981)
  特高課在行動 (1981)
  苦果 (1981)
  R4之謎 (1982)
  彩橋 (1982)
  山道彎彎 (1982)
  白樺林中的哨所 (1982)
  洛陽橋 (1982)
  自然之子 (1983)
  鍋碗瓢盆交響曲 (1983)
  沒有航標的河流 (1984)
  電梯上 (1985)
  大刀王五 (1985)
  花槍緣 (1985)
  東陵大盜 第1集 (1986)
  盜馬賊 (1986)
  野山 (1986)
  誘人的定情物 (1986)
  老井 (1986)
  黃河在這里拐個彎 (1987)
  紅高粱 (1987)
  戴勳章的走私犯 (1988)
  神鳳威龍 (1988)
  黃河大俠 (1988)
  彭大將軍 (1988)
  美洲豹行動 (1989)
  童年在瑞金 (1989)
  藍煞星 (1989)
  川島芳子 (1989)
  姐妹情仇 (1990)
  倒蛋部隊 (1990)
  西安殺戮 (1990)
  菊豆 (1990)
  雙旗鎮刀客 (1991)
  飛越絕境 (1991)
  亂世瓢丐 (1992)
  特警出擊 (1992)
  在那遙遠的地方 (1993)
  趕屍人 (1993)
  決戰之後 (1993)
  新娘 (1993)
  尋仇陰陽界 (1994)
  炮打雙燈 (1994)
  西遊記101回月光寶盒 (1995)
  西遊記完結篇仙履奇緣 (1995)
  西域響馬 (1995)
  日光峽谷 (1995)
  秦頌 (1996)
  白馬飛飛 (1996)
  女人尋夢··· (1996)
  愛情麻辣燙 (1997)
  過年回家 (1999)
  洗澡 (1999)
  瘋狂英語 (1999)
  菊花茶 (2000)
  葵花劫 (2000)
  美麗的大腿 (2002)
  我愛你 (2003)
  情癲大聖 (2005)
  米尼 (2005)
 
Filming Company
  西安事變 (1981)
  人生 (1984)
  野媽媽 (1985)
  黑炮事件 (1986)
  野山 (1986)
  錯位 (1987)
  一棵樹 (1998)