Changchun Film Studio
長春電影製片廠

Prior to 1955: Northeast Film Studio
 
Filmography
 
Production Company
  白毛女 (1951)
  平原游擊隊 (1955)
  祖國的花朵 (1955)
  董存瑞 (1955)
  羅小林的決心 (1955)
  哥哥和妹妹 (1956)
  皮包 (1956)
  不拘小節的人 (1956)
  沒有完成的喜劇 (1957)
  邊寨烽火 (1957)
  青春的腳步 (1957)
  五朵金花 (1959)
  甲午風雲 (1962)
  冰山上的來客 (1963)
  兵臨城下 (1964)
  英雄兒女 (1964)
  一顆紅心 (1966)
  艷陽天 (1974)
  平原游擊隊 (1974)
  黃河少年 (1975)
  創業 (1975)
  風雲㠀 (1977)
  希望 (1978)
  吉鴻昌 (1979)
  包公賠情 (1979)
  燕青賣線 (1979)
  大渡河戰役 (1980)
  殘雪 (1980)
  黃英姑 (1980)
  客從何來 (1980)
  葯 (1981)
  桃李梅 (1981)
  杜十娘 (1981)
  春歸紅樓 (1981)
  勿忘我 (1982)
  西施淚 (1982)
  雨後 (1982)
  初春 (1982)
  赤橙黃綠青藍紫 (1982)
  不該發生的故事 (1983)
  武當 (1983)
  父女情 (1983)
  歸鄉 (1983)
  相會 (1984)
  智斗美女蛇 (1984)
  跳動的火焰 (1984)
  戊戌政變 (1984)
  當代風格 (1984)
  拂曉前的葬禮 (1985)
  戈壁殘月 (1985)
  哈爾濱大謀殺 (1985)
  峽江疑影 (1985)
  雷北利號沉沒在印度洋 (1985)
  怪圈 (1986)
  密令截擊 (1986)
  逃犯 (1986)
  神丐 (1987)
  古堡小夜曲 (1987)
  八卦蓮花掌 (1987)
  男兒要遠行 (1987)
  兩宮皇太后 (1987)
  關東大俠 (1987)
  女模特之死 (1987)
  沙喲嘩拉再見 (1987)
  遺失的伴侶 (1988)
  天湖女俠 (1988)
  紅蜘蛛 (1988)
  天下第一劍 (1988)
  東廠喋血 (1988)
  江湖妹子 (1989)
  島國謀殺 (1989)
  關東女俠 (1989)
  西門家族 (1989)
  黃金大盜 (1989)
  怪俠 (1989)
  賭命漢 (1990)
  野店幽靈 (1990)
  離婚合同 (1990)
  索命飛刀 (1990)
  十月懷胎 (1990)
  紫痕 (1991)
  槍訪要塞 (1991)
  王府刀客 (1991)
  死亡內幕 (1991)
  女警官 (1991)
  血淚恩仇錄 (1991)
  香魂女 (1992)
  離婚喜劇 (1992)
  孤注一擲 (1992)
  悲烈排幫 (1992)
  蔣築英 (1992)
  黑色25 (1992)
  恐怖拳王 (1993)
  軍列殺出重圍 (1993)
  雙槍假面人 (1993)
  天國逆子 (1994)
  木蘭傳奇 (1994)
  重慶談判 (1994)
  金客、商客、镖客 (1994)
  風流女傑 (1995)
  七七事變 (1995)
  跨國劫殺 (1995)
  敵後武工隊 (1995)
  邊城皇帝 (1995)
  女警神威 (1995)
  紅月亮 (1996)
  喜蓮 (1996)
  旭日驚雷 (1997)
  明亮的心 (2000)
  古惑線人 (2002)
  任長霞 (2005)
  十三棵泡桐 (2006)
  新忠烈圖 (2007)
  檸檬水 (2009)
  鬥牛 (2009)
  辛亥革命 (2011)
  幸存日 (2011)
  雲朵上的羊角花 (2012)
  銅雀台 (2012)
 
Filming Company
  英雄司機 (1954)
  神秘的旅伴 (1955)
  黨的女兒 (1958)
  戰火中的青春 (1959)
  劉三姐 (1961)
  艷陽天 (1974)
  保密局的鎗聲 (1980)
  末代皇后 (1986)
  一刀傾城 (1993)