Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
Changchun Film Studio
長春電影製片廠

Prior to 1955 : Northeast Film Studio
 
Filmography
 
Production Company
  白毛女 (1951)
  羅小林的決心 (1955)
  秦香蓮 (1955)
  祖國的花朵 (1955)
  平原游擊隊 (1955)
  董存瑞 (1955)
  劉巧兒 (1956)
  不拘小節的人 (1956)
  哥哥和妹妹 (1956)
  紅領巾的故事 (1956)
  皮包 (1956)
  邊寨烽火 (1957)
  青春的腳步 (1957)
  沒有完成的喜劇 (1957)
  五朵金花 (1959)
  冰上姐妹 (1959)
  竇娥冤 (1959)
  青雲曲 (1959)
  朝霞 (1959)
  前哨 (1959)
  昆侖鐵騎 (1960)
  鴻雁 (1960)
  七天七夜 (1962)
  甲午風雲 (1962)
  冰山上的來客 (1963)
  英雄兒女 (1964)
  兵臨城下 (1964)
  獨立大隊 (1964)
  紅管家 (1964)
  青松嶺 (1965)
  景頗姑娘 (1965)
  一顆紅心 (1966)
  原形畢露 (1973)
  平原游擊隊 (1974)
  艷陽天 (1974)
  創業 (1975)
  黃河少年 (1975)
  暗礁 (1977)
  風雲㠀 (1977)
  希望 (1978)
  包公賠情 (1979)
  丫丫 (1979)
  燕青賣線 (1979)
  吉鴻昌 (1979)
  瞬間 (1979)
  燈 (1979)
  北鬥 (1979)
  黃英姑 (1980)
  大渡河戰役 (1980)
  殘雪 (1980)
  客從何來 (1980)
  丹鳳朝陽 (1980)
  杜十娘 (1981)
  元帥與士兵 (1981)
  春歸紅樓 (1981)
  冤家路寬 (1981)
  葯 (1981)
  海神 (1981)
  桃李梅 (1981)
  人到中年 (1982)
  初春 (1982)
  赤橙黃綠青藍紫 (1982)
  仇侶 (1982)
  勿忘我 (1982)
  心靈深處 (1982)
  第三女神 (1982)
  西施淚 (1982)
  雨後 (1982)
  父女情 (1983)
  不該發生的故事 (1983)
  歸鄉 (1983)
  武當 (1983)
  火焰山 (1983)
  李冰 (1983)
  智斗美女蛇 (1984)
  相會 (1984)
  戊戌政變 (1984)
  跳動的火焰 (1984)
  當代風格 (1984)
  雷北利號沉沒在印度洋 (1985)
  響馬縣長 (1985)
  神醫扁鵲 (1985)
  拂曉前的葬禮 (1985)
  戈壁殘月 (1985)
  哈爾濱大謀殺 (1985)
  峽江疑影 (1985)
  鞘中之劍 (1986)
  怪圈 (1986)
  密令截擊 (1986)
  逃犯 (1986)
  沙喲嘩拉再見 (1987)
  八卦蓮花掌 (1987)
  神丐 (1987)
  古堡小夜曲 (1987)
  兩宮皇太后 (1987)
  關東大俠 (1987)
  夏之雨冬之夢 (1987)
  女模特之死 (1987)
  男兒要遠行 (1987)
  風塵女俠呂四娘 (1988)
  天下第一劍 (1988)
  天湖女俠 (1988)
  遺失的伴侶 (1988)
  紅蜘蛛 (1988)
  哥兒們發財記 (1988)
  東廠喋血 (1988)
  姑蘇一怪 (1988)
  私奔 (1988)
  關東女俠 (1989)
  血濺秋風樓 (1989)
  怪俠 (1989)
  死神最後一張王牌 (1989)
  島國謀殺 (1989)
  神四娘龍劍俠呂 (1989)
  西門家族 (1989)
  黃金大盜 (1989)
  江湖妹子 (1989)
  十月懷胎 (1990)
  外灘龍蛇 (1990)
  狼煙 (1990)
  鬼樓 (1990)
  索命飛刀 (1990)
  賭命漢 (1990)
  野店幽靈 (1990)
  荒唐歷險 (1990)
  離婚合同 (1990)
  死亡內幕 (1991)
  女警官 (1991)
  滄州絕招 (1991)
  血淚恩仇錄 (1991)
  紫痕 (1991)
  毒草莓 (1991)
  槍訪要塞 (1991)
  以血還血 (1991)
  王府刀客 (1991)
  路神 (1992)
  義劍奇俠 (1992)
  黑色25 (1992)
  悲烈排幫 (1992)
  煩惱家庭 (1992)
  死亡列車 (1992)
  香魂女 (1992)
  美的誘惑 (1992)
  離婚喜劇 (1992)
  蔣築英 (1992)
  孤注一擲 (1992)
  鴛夢驚魂 (1993)
  軍列殺出重圍 (1993)
  恐怖拳王 (1993)
  雙槍假面人 (1993)
  九香 (1994)
  重慶談判 (1994)
  青銅狂魔 (1994)
  木蘭傳奇 (1994)
  天國逆子 (1994)
  金客、商客、镖客 (1994)
  浪子街 (1995)
  跨國劫殺 (1995)
  七七事變 (1995)
  女警神威 (1995)
  敵後武工隊 (1995)
  邊城皇帝 (1995)
  風流女傑 (1995)
  青年劉伯承 (1996)
  紅月亮 (1996)
  喜蓮 (1996)
  旭日驚雷 (1997)
  明亮的心 (2000)
  古惑線人 (2002)
  任長霞 (2005)
  十三棵泡桐 (2006)
  新忠烈圖 (2007)
  檸檬水 (2009)
  鬥牛 (2009)
  辛亥革命 (2011)
  幸存日 (2011)
  雲朵上的羊角花 (2012)
  銅雀台 (2012)
 
Filming Company
  英雄司機 (1954)
  神秘的旅伴 (1955)
  黨的女兒 (1958)
  戰火中的青春 (1959)
  劉三姐 (1961)
  艷陽天 (1974)
  保密局的鎗聲 (1980)
  末代皇后 (1986)
  一刀傾城 (1993)